راهنمای جامع درمورد طرح توجیهی کسب و کار

راهنمای جامع درمورد طرح توجیهی کسب و کار

راهنمای جامع درمورد طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

کسب و کار چه در حد راهاندازی یک کارگاه شیرینیپزی خانگی باشد، چه گروه کارخانجات تولیدی پوشاک، برای رسیدن به موفقیت باید بیزینس پلن یا طرح کسب و کار داشته باشد.

مربی و مشاور کسب و کار بنیانگذار شرکت راهبرد های خلاق کسب و کار با نزدیک به یک دهه پژوهش در حوزه کسب و کار که تاکنون مدیریت فنی و مشاوره و راه اندازی بسیاری از پروژه ها. نگرش ویژه ایشان در مورد کسب و کار باعث شده تا بسیاری از واحد های تجاری و افرادی که به دنبال موفقیت بوده اند از دیدگاه های وی و دانش و مهارت ایشان در راه اندازی و رشد کسب و کار خود بهره برده و خود را به عنوان موفق ترین برند های صنعت به جامعه و مخاطبان هدف خود معرفی نمایند.

اگر فرضا شما بخواهید در بیزینس پلن خود در مورد نیاز به چندین نیروی انسانی و یا دلایل پیچیدگی تکنولوژی مورد نیاز در اختراع خود صحبت نمایید ، یک طرح توجیهی یک صفحه ای اصلا مناسب نیست.

طرح کسبوکار سندی است که همه جزئیات درباره اهداف یک شرکت و نحوه برنامهریزی برای دستیابی به آن اهداف را مشخص میکند.

خیلی مهم است که در این بخش از بیزینس پلن به روشهایی که باعث برتری شما از رقبا میشود هم اشاره کنید. همچنین مطمئن شوید برنامههایی که بیشتر بدانید مینویسید با بودجه و برنامهریزیتان همخوانی دارند.

چه مواقعی بیزینس پلن ما را نجات میدهد؟ پاسخ را نشان بده پاسخ

هزینه نگارش یک طرح تجاری کاملا به نوع ایده و مخاطب بستگی دارد. هر چه ایده پیچیده تر باشد، حتما حق الزحمه نگارش ، نرخ ، قیمت یا هزینه نگارش طرح توجیهی نیز تغییر میابد.

مجموعه اقداماتی که برای بازاریابی محصولتان انجام میدهید، باید در یک طرح مشخص و منسجم ارائه دهید. تمرکز شما بر چه قسمتی از بازار است؟ چگونه محصولتان را به مشتری معرفی میکنید؟ از چه محتواهایی استفاده میکنید؟ کمپین شما برای فروش چیست؟ از چه ابزارهایی برای تبلیغات استفاده میکنید؟ بهتر است جواب این سوالات را پیدا کنید.

داده هایی که باید گنجانده شود ممکن است محدوده سنی، جنسیت، سطح درآمد، موقعیت مکانی، وضعیت تاهل و مناطق جغرافیایی مصرف کنندگان هدف باشد.

چگونه در طول زمان برای ارائه محصولات و خدمات مختلف گسترش خواهید یافت؟

طراحی و تدوین استراتژیهای بازاریابی و فروش آنقدر مهم هستند که یا باعث رشد انفجاری شرکت شما میشوند یا به طور کلی آن را نابود میکنند.

مثلا اگر شما بخواهید ابعاد کلی یک طرح را در یک صفحه به صورت خیلی خلاصه برای فردی تشریح نمایید.

گام بعدی این است که مشتریهای بالقوه و ایدهآل خود و اندازه واقعی بازار را مشخص کنید. بنابراین در این مرحله اطلاعات جمعیتشناسی مرتبط با بازار هدف را ارائه کنید:

بازار هدف شما کجاست – چه کسی خدمات شما را خریداری خواهد کرد؟

Report this page